O nama

Kreativna agencija Bounty osnovana je 2014. godine, a nakon izrade i uspjeha mobilne aplikacije Minefields.info koja je proglašena za najbolju inovaciju na svijetu u globalnoj sigurnosti 2019. godine, specijalizirala se za kreativna rješenja koja spajaju ideju, dobar grafički dizajn i koncept e-usluga za korisnike. Uz custom-made mobilne aplikacije s responsivnim sučeljima, Bounty svojim klijentima nudi i izradu internetskih stranica, idejna rješenja za prezentaciju proizvoda i usluga, dizajn i web dizajn. Snaga kreativne agencije je u tome što svojim klijentima nudi one-stop rješenja prilagođena i dizajnirana posebno za njih.

što vam nudimo

izrada mobilnih aplikacija

Kreativna agencija Bounty ima veliko iskustvo u izradi mobilnih aplikacija, te se može pohvaliti kako je jedna aplikacija koju su izradili osvojila prvo mjesto na svijetu u inovativnosti u globalnoj sigurnosti. Vizija agencije je da uvijek radi na inovativnim i korisnim aplikacijama. U koliko trebate aplikaciju za mobilne uređaje, na pravome ste mjestu. Obratite nam se sa povjerenjem
izrada mobilnih aplikacija

izrada web stranica

Kvalitetna prezentacija vaše robe ili usluga je ključ uspjeha. Zato vam nudimo izradu kvalitetnih Internetskih stranica sa vrhunskim modernim dizajnom koji se prilagođava svim veličinama ekrana. Uz jednostavni CMS sustav možete samostalno raditi izmjene na stanici. Naše stranice imaju maksimalnu SEO optimizaciju što rezultira boljim pozicioniranjem na tražilicama
izrada web stranica

izrada web aplikacija

U današnje vrijeme sve više ljude se odlučuje na web aplikacije radi njezine jednostavnosti i efikasnosti. Bilo da se radi o komercijalnoj aplikaciji namijenjenoj kupcima ili aplikaciji za internu upotrebu, aplikacijom postavljenoj u cloud možete pristupati sa bilo kojeg mjesta bilo kojim uređajem. Ona zamjenjuje klasičnu desktop aplikaciju i aplikacije za mobilne uređaje. Na ovaj način korisnik ne mora instalirati aplikaciju na telefon kako bi ju koristio. To je velika prednost ako se radi o aplikaciji koja služi za prodaju gdje je najvažnije da kupac uz što manje koraka obavi kupnju. Imamo dugogodišnje iskustvo u izradi web aplikacije, te vam možemo pružiti uslugu izrade aplikacije prilagođene Vašim potrebama. Između ostaloga nudimo uslugu izrade web shopa prilagođenog vašim potrebama, sa evidencijom stanja na skladištu, povezivanje sa kurirskom službom, praćenje dostave paketa i sl.
izrada web aplikacija

grafički dizajn

Dugogodišnje iskustvo izrade grafičkog dizajna nagrađeno brojnim priznanjima te veliki broj zadovoljnih klijenata je ono što nas nadahnjuje da stvaramo bolje i ljepše dizajne, pomičući tako vlastite granice stvaralaštva. Naš stručni tim dizajnera je u mogućnosti napraviti dizajn za sve vaše potrebe. Izrađujemo sve od logotipa tvrtke, projekta do vizitki, letaka, banera, roolup-ova, bilborda, web stranica, mobilnih aplikacija itd.
grafički dizajn

marketing na društvenim mrežama

S obzirom na sve veću upotrebu društvenih mreža javlja se potreba za oglašavanjem proizvoda/usluga direktno ciljanim kupcima. U našoj ponudi nudimo kompletnu uslugu oglašavanja na društvenim mrežama. To uključuje izradu dizajna oglasa, osmišljavanje teksta, vođenje kampanja, odabir ciljane publike, odabir najboljeg vremena za prikaz oglasa, definiranje proračuna prema isplaniranom rasporedu. Za još bolje rezultate pretrage naši stručnjaci mogu povezati vaš web shop sa Facebook kampanjom na način da plaćate oglas po obavljenoj kupnji a ne prema prikazu korisniku. Na ovaj način štedite novac jer Facebook onda naplaćuje prikaz oglasa samo kada je korisnik obavio kupnju na vašem web shopu
marketing na društvenim mrežama

usluge foto i video snimanja

Izradom promo videa omogućujete bolju prezentaciju vaše usluge/proizvoda potencijalnom kupcu. Kratki i zanimljivi video klipovi mogu mnogo bolje zainteresirati kupca za vaš proizvod od klasične fotografije. Nudimo uslugu snimanja, snimanja iz zraka dronom, uslugu montaže i objave video materijala na društvenim mrežama. U ponudi između ostalog nudimo profesionalno snimanje i obradu fotografija proizvoda za vaš web shop.
usluge foto i video snimanja

virtualna šetnja

Virtualna šetnja omogućava korisniku da doživi vaš objekt na najbolji mogući način. Kroz virtualnu šetnju korisnik može dobiti dojam o veličini i uređenosti prostora, rasporedu i ostalim detaljima koje na običnoj fotografiji ne vidi. Virtualna šetnja se radi pomoću specijalne opreme kojom se snima prostor, te se te snimke moraju obraditi kako bi se dobila potpuna virtualna šetnja prostorom. Šetnja se objavljuje na Google Business cardu. Što znači kada vas netko pretražuje na Googleu odmah će pored naziva vaše firme/objekta korisnik imati mogućnost da vidi unutrašnjost objekta prije nego što ga posjeti. Ista se šetnja može implementirati na vašu web stranicu ili na neki portal. Ovo je jako korisno za apartmane koji se iznajmljuju ili stanove/kuće koje se prodaju. Također je korisno i za sve druge objekte koji se žele istaknuti od konkurencije kao što su: kafići, restorani, klubovi, specijalizirane trgovine, wellnes, saloni ljepote itd.
virtualna šetnja

tisak

Iz ponude izdvajamo izradu posjetnica na visoko kvalitetnoj plastici koja pruža bolji dojam od klasičnog papira, sa mogućnošću zlatnog ili srebrenog efekta. Radimo tisak na sve vrste materijala i tkanina. Izrada majici, šalica, magneta i podmetača. Razvijanje fotografija i tisak velikog formata. Izrađujemo jelovnike i vinske karte od drveta sa mogućnošću tiska na drvo, ali i kombinacije drva, papira i kože.
tisak